Monday, March 14, 2022

Parijs-Nice

Morgen staat er een flinke heuvelrit op het programma en daarna krijgen de renners nog twee pittige bergetappes voor hun kiezen. Voorkeur voor Parijs-Nice Zelf is Yates blij met zijn keuze voor Parijs-Nice.


Parijs Nice Etappe 4 Parijs

In Parijs-Nice hoopt de Noord-Hollander zich wel weer van zijn beste sprintkant te laten zien.

. Parijs-Nice duurt nog tot en met zondag. Een van de redenen waarom ik hier wilde rijden in plaats van Tirreno-Adriatico was vanwege de heuvelachtige tijdrit. Méér zelfs ook in Parijs-Nice 6-13 maart komt Teuns niet aan de start.

Al zal het vooral een week worden om de conditie aan te scherpen. Na drie podiumplaatsen heeft Wout van Aert Jumbo-Visma nu eindelijk prijs. Wat een demonstratie van Jumbo-Visma.

Tussen Courthézon en Aubagne moesten achtereenvolgens de Col de Murs 104 km aan 43 de Col de. Kortom het kruin van de sprintwereld. Ik kijk op naar Wout Fabio Jakobsen na sprintzege tegen Wout van Aert.

De lat ligt hoog want vorig jaar won Bol een. Wie zeker tot het kransje kanshebbers behoorde was Alexey Lutsenko. Fabio Jakobsen klopt Van Aert in Parijs-Nice maar toont ook veel respect.

De Deen Mads Pedersen Trek-Segafredo heeft de derde rit in Parijs-Nice op zijn naam geschreven. Het was ook voorzien dat de Kazachse renner aan de start zou verschijnen. De mannen van Jumbo voorblijven na 60 km.

In Parijs-Nice zal hij het opnemen tegen Jakobsen Van Aert Groenewegen Bennett. Hij heeft de vierde etappe in de 80ste Parijs-Nice naar zich toegetrokken. In etappe 6 van Parijs-Nice kregen de renners vrijdag een stevige heuvelrit voor de wielen.

Ik wil er staan tegen Milaan-San Remo en Gent-Wevelgem vertelt Philipsen bij Sporza. Het is eerst afwachten tot ik volledig kan doortrainen. Fabio Jakobsen heeft de tweede etappe in Parijs-Nice 160 kilometer van Auffargis naar Orléans op zijn erelijst bijgeschreven.

In een korte maar lastige tijdrit van 134. Zijn ploeg Astana Qazaqstand had reeds een bericht. Na een nagenoeg volledig vlak traject van.

Dat is echter niet gebeurd. Christophe Laporte wint openingsrit Parijs-Nice na ontsnapping met Wout van Aert en Primoz Roglic Nee dit heb ik nog nooit meegemaakt. Parijs-Nice is van start gegaan zonder één van de favorieten op de eindzege.

Al heb je voor die koersen wel serieus wat inhoud nodig maar ik ben niet bang Met twee.


2015 Gilbert Bollekestrui Parijs Nice Retro Olaf Parijs


2021 Parijs Nice Stefan Bissinger Tijdrijder Parijs


2019 Magnus C Nielsen Parijs Nice 130319 Rit 4 Parijs


Generation Liberte Egalite Fraternite La France A Communie Sur Les Champs Elysees France France Croatie Coupe Du Monde


2021 Parijs Nice Primo Roglic Wint Voor Maximillian Schachmann En Guillaume Martin Parijs Nice


Parijs Nice Rit 6 Tim De Waele Cycling 71th Paris Nice 2013 Stage 6 Boonen Tom Bel Vandenbergh Stijn Parijs Toms Nice


1990 Parijs Nice Pascal Lino Parijs Nice


2019 Sam Benett Second Victory Parijs Nice 15 03 19 Nice Parijs


1977 Parijs Nice Freddy Maertens Wint 5 Etappes Dan Paris Racing Bikes Freddy

BERITA LENGKAP DI HALAMAN BERIKUTNYA

Halaman Berikutnya